Hoppa till sidans innehåll

HuFF Sommarakademi inkl. SkillDay 2018 - lär dig skjuta som proffsen!


HuFF Sommarakademi inkl. SkillDay 2018

Läs mer och anmäl här nedan!

HuFF Sommarakademi 2018 inkl. SkillDay 2018 med skott- & tillslagsteknik!
"Lär dig skjuta som proffsen i landslag, Premier League och La Liga".

Vecka 25, måndag 18 juni - torsdag 21 juni arrangerar HuFF årets Sommarakademi inkl. SkillDay 2018.

Vi vill ge de unga som brinner för fotboll och tycker att fotboll är bland det roligaste som finns, en chans till en riktigt bra och rolig utbildningsvecka. Sommarakademin är för pojkar och flickor födda ca 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 och 2009.

De kommer att tränas av våra bäst utbildade tränare samt några HuFF A-lags spelare. Viss extra möjlighet till målvaktsträning kommer att finnas. Varje barn får totalt sett tre dagar sommarakademi och en heldag SkillDay 2018. Akademin leds av HuFF-tränaren Mikael Bengtsson (tidigare tränare för GIF Sundsvall U19/U21 Tipselit) som dessutom är assisterande förbundskapten för pojkar födda 1999.

SkillDay blir onsdag eller torsdag där man beroende på indelning i ålder kör den ena eller andra dagen. SkillDay med fokus på skott- och tillslagsteknik sker tillsammans med samma externa tillslagscoacher som proffs i både herr- och damlandslag samt Premier League och La Liga använder. Under ledning av Eija Feodoroff.

Syftet:
- Öka spelarens förståelse för fotbollens grunder och ge dem som brinner extra för fotboll en bra och inspirerande utbildning
- Utveckla individens tekniker i anfall och försvar och hur de kan användas i ett lag
- Få färdiga lösningar, skapa funktionella situationer där spelaren får arbeta med beslutsfattande och teknik
- Att ge målvakterna en bra grundutbildning
- Via de externa tillslagscoacherna inspireras, se och lära skott - och tillslagsteknik på ett kul sätt och verkligen få med sig en ny spetskunskap att fortsätta träna på för att få ett bättre skott och tillslag.
- Under SkillDay ingår även mentalt stöd för att barnen ska lära sig att tro på sig själva och det de lär sig.
- Ge barnen en upplevelse och ett minne för livet, de får själva lära sig skott- och tillslagsteknik av samma tillslagscoacher som proffsen använder!

Tid: Mån t.o.m. Tors vecka 25 (18 tom 21 juni) prel. kl. 09.30-16.00 varje dag.

Plats: Sparbanken Arena Konstgräset i Hudiksvall (viss aktivitet kan även bli på Överås och/eller Glysis gräsplan)

Ingår: Lunch varje dag inne på cafeterian på ishallen, fotboll och fotbollströja (HuFF/SkillDay 2018 Adidas-tröja). Dessutom får de ett Diplom gällande SkillDay 2018 "jag har lärt mig att skjuta som proffsen i landslag, Premier League och La Liga".

Pris: 1500 kr. (Är barnet Young Vision kund på Hälsinglands Sparbank är priset 1400 kr och du betalar in 1400 kr istället för 1500 kr helt enkelt.)

BETALNING: 
Beloppet betalas senast 8 juni till HuFF på bankgiro 440-4844. Ange SkillDay 2018 + spelarens namn och grupp (ex. SkillDay 2018 Jacob Johansson P04).

Vi har ett max antal vi kan erbjuda plats, först till kvarn gäller…


Ansvarig:Tränare från HuFF a-lag, Mikael Bengtsson, 070-288 15 34

Frågor till: HuFF kansli 0650-15335, Olle Mörk

Anmälan senast 31 maj (stängd nu, kontakta kansliet för ev. möjlighet till senare anmälan)  (men anmäl asap. eftersom det är först till kvarn och viktigt för att hinna med tröjor, bollar etc.)

Ditt barn ska själv ta med: Vattenflaska, fotbollsskor, benskydd och lämplig klädsel för dagens väder. (sol, vind, regn?). (Fotboll och fotbollströja delas ut på plats)

I all vår verksamhet gäller följande:
”Barn och ungdomar uppskattar och har behov av en positiv idrottsmiljö där de kan känna sig trygga. En miljö där de inte känner rädsla för att få kritik eller blir negativt bedömda för sina prestationer. Det handlar lika mycket om tränarens förhållningssätt som lagkamraternas.
Inget barn eller ungdom ska behöva bli diskriminerad på grund av prestationsnivå. Alla ska behandlas lika oavsett mognad. I en positiv idrottsmiljö tas hänsyn till barnets och ungdomarnas mognad och behov, till exempel känslan av trygghet. I den miljön får barnen och ungdomarna också möjlighet att utvecklas både idrottsligt och socialt”

 Observera att filmning och fotografering kommer att ske och att du i samband med din anmälan aktivt måste samtycka till behandling av personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Logga

Uppdaterad: 13 JUN 2018 12:06
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Fotbollsektionen, Drottninggatan 6
82430 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 065015335
E-post: This is a mailto link

Se all info