HuFF-galan 2016, 18 nov

HuFF-galan 2016

En kväll om passion med Johan Mjällby, Bosse Pettersson, Niklas Holmgren.

Fredag 18 november arrangerade HuFF den 6:e galakvällen för sponsorer, medlemmar, företag och privatpersoner.

Tidigare års succéer då Pär Johansson lekt "Skavlan" med bland annat Pamela Andersson, Hasse Backe, Amelia Adamo, Tomas Brolin, Agneta Sjödin, Anders Limpar och Lars Lagerbäck med flera, följdes nu upp med nya gästerna Johan Mjällby, Bosse Petterson och Niklas Holmgren!

Johan "Kung" Mjällby var extra kul att välkomna eftersom han har en historik i vår samarbetsklubb Celtic FC utöver åren i landslaget och AIK.

Bosse Petterson har deltagit på samtliga nivåer i den svenska seriefotbollen - både som spelare och tränare. Han är expertkommentator på VIASAT sedan 2004 och grundare av Vi Lirare - en god kraft för Svensk fotboll.

Niklas Holmgren har över 20 års erfarenhet som reporter, programledare och kommentator. Han har kommenterat Premier League sedan ligans födelse säsongen 92/93. Allsvenskan och Champions League är andra exempel.

Temat för kvällen var passion i olika former, oavsett om det handlar om jobb, fotboll, sport, ledarskap eller livet i stort.

Det blev även premiär för en ny HuFF-låt som framfördes av Pär Engman och Örjan Gill! Texten skrevs av Robert Djeerf från Stå Upp För HuFF.

Syftet med galan var att samla in viktiga pengar till alla satsningar och projekt som vi driver för fotbollens bästa i Hudiksvall. Utbildning och satsningar på bredd och talang inte minst. Det skedde också lite prisutdelningar från Stå Upp För HuFF och lagledningen.

Scenen och auktionen av en möbel från scenen sponsrades av Mio Hudiksvall

Uppdaterad: 2017-04-28 19:59

Fotbollsektionen, Drottninggatan 6