Intersport Cup

Inbjudan till Intersport Cup 2018

Intersport Cup för Herrar och Damer och spelas på Camp Igge mellan den 19 - 21 januari  2018. Matcherna spelas på konstgräs i Camp Igge:s inomhushall.

Intersport Cup spelas för 6:e året i Iggesund och på konstgräset i den nya och fina inomhushallen, Camp Igge.

Cupen spelas enligt 7-manna med några undantag. T.ex spelar vi med 7 st utespelare och en målvakt, eftersom planen är 69 x 47,5 meter. (se andra undantag under Regler)

Intersport Cup, i Camp Igge, har blivit en succé. ALLA, spelare, ledare och publik var nöjda mycket beroende på den fina hallen och att spelet var likt den fotboll som spelas utomhus.

Vi säljer korv, kaffe, dricka, toast, godis och annat smått och gott i kiosken i hallen.

Tid

Turneringen startar fredagen den 19 januari kl 17.00 ca och pågår till söndag kväll 21 januari. Turneringen som är sanktionerad av SvFF och planeras att omfatta det antalet lag som anmäler sig, dock med reservationen att vi vill ha jämna 4-lagsgrupper.

Tävlingsform

7-manna fotboll med vissa justeringar (se under Regler 2017)

Anmälningsavgift

Seniorer - herrar och damer                              3 500:-

Anmälan och betalning

Inbetalning sker på bankgiro, 440-4844 . Kom ihåg att skriva föreningens namn och referens: Intersport Cup vid inbetalningen. Sista anmälnings- och betalningsdatum är 15 december 2017.

Spelprogram kommer att läggas upp på vår hemsida, under Spelprogram 2018,  i god tid innan turneringen.

Prispengar

Vid fulla seniorklasser erbjuds följande priser som presentkort på Intersport, Hudiksvall:

Herrar:             1:a 10 000:-      2:a 5 000:-

Damer:             1:a 10 000:-      2:a 5 000:-

Mat

Frukost, lunch och middag kan förbeställas. Mer information om detta finns att söka på

Boende

Olika alternativ för boende kan ordnas. Mer information om detta finns att söka på

Kontaktuppgifter:

Kansli: Olle Mörk, 0650-153 35

Mail: This is a mailto link

Hemsida: www.hudiksvallsff.se