OilQuick Cup 1-3 feb, 2019

Inbjudan till OilQuick Cup 2019

OilQuick Cup (fd. Intersport Cup) för Herrar och Damer och spelas på Camp Igge mellan den 1 - 3 februari  2019. Matcherna spelas på konstgräs i Camp Igge Arena (inomhus).

OilQuick Cup spelas för 7:e året i Iggesund och på konstgräset i den fina inomhushallen, Camp Igge Arena.

Cupen spelas enligt 7-manna regler med några undantag. T.ex spelar vi med 7 st utespelare och en målvakt, eftersom planen är 69 x 47,5 meter. (se andra undantag under Regler)

Att köra cupen i Camp Igge Arena har blivit en succé. ALLA, spelare, ledare och publik var nöjda mycket beroende på den fina hallen och att spelet var likt den fotboll som spelas utomhus.

Vi säljer korv, kaffe, dricka, toast, godis och annat smått och gott i kiosken i hallen.

Tid

Turneringen startar fredagen den 1februari kl 17.00 ca och pågår till söndag kväll 3 februari. Turneringen som är sanktionerad av SvFF och planeras att omfatta det antalet lag som anmäler sig, dock med reservationen att vi vill ha jämna 4-lagsgrupper.

Tävlingsform

7-manna fotboll med vissa justeringar (se under Regler 2019)

Anmälningsavgift

Seniorer - herrar och damer                              3 500:-

Anmälan och betalning

Inbetalning sker på bankgiro, 440-4844 . Kom ihåg att skriva föreningens namn och referens: OilQuick Cup vid inbetalningen. Sista anmälnings- och betalningsdatum är 31 december 2018.

Spelprogram kommer att läggas upp på vår hemsida, under Spelprogram 2019,  i god tid innan turneringen.

ANMÄL ER HÄR

Prispartners och prispengar

Adidas är prispartner för 1:a priserna i båda klasserna och Intersport är prispartner för 2:a priserna i båda klasserna.

Vid fulla seniorklasser erbjuds följande värden som pris

Herrar:             1:a 10 000:-      2:a 5 000:-

Damer:             1:a 10 000:-      2:a 5 000:-

1:a priset från Adidas består av presentkort för nya matchbollar till ett värde av 10 000 kr.

2:a priset från Intersport i Hudiksvall består av presentkort till ett värde av 5 000 kr.

Mat

Frukost, lunch och middag kan förbeställas. Mer information om detta finns att söka på

Boende

Olika alternativ för boende kan ordnas. Mer information om detta finns att söka på