Intersport Cup blir OilQuick Cup 2019

14 NOV 2018 10:15
Intersport Cup blir OilQuick Cup! Den populära inomhuscupen som HuFF arrangerar i Camp Igge (konstgräs inomhus) byter alltså namn och OilQuick Cup körs 1-3 februari 2019. Läs mer och anmäl lag!
  • Uppdaterad: 14 NOV 2018 10:15

Intersport Cup blir OilQuick Cup och cupen körs 1-3 februari 2019, vi fortsätter i populära Camp Igge Arena såklart! Fotboll på konstgräs inomhus vintertid är något både spelare och publik ser fram emot.

VD, Henrik Sonerud om cupnamnet och stödet: "Vi på OilQuick har under flera år stöttat Huff och deras satsning på att få ett lag högre upp i seriesystemet. För att möjliggöra så att man kan ta ytterligare ett steg så har vi nu valt att gå in som huvudsponsor och namnger därför cupen till OilQuick Cup. Vi hoppas på fotboll av högsta kvalité och fair play."

HuFF tackar OilQuick som ny namn- och huvudsponsor till cupen! "Det är oerhört viktigt för fotbollen och föreningslivet att lokalt ägda företag går bra och verkligen förstår vikten av att stötta idrotten. Alla som jobbar på OilQuick ska vara stolta över att de jobbar på ett företag som verkligen gör Hudiksvall gott. Vi märker tydligt att förståelsen och intresset för att stötta föreningslivet minskar så fort ägande och beslut flyttas från Hudiksvall, därför är de företag som ägs lokalt och har ett stort Hudiksvallshjärta helt avgörande för oss och andra föreningar", säger Peter Åhs som ideellt jobbar med marknadsfrågor för HuFF.

Viktiga prispartners till OilQuick Cup 2019 är Adidas som ger vinnarna i både herr- och damklassen nya matchbollar till ett värde av 10 000 kr vardera. Andrapristagarna i båda klasserna får presentkort från Intersport i Hudiksvall till ett värde av 5 000 kr vardera. Vi tackar både Adidas och Intersport i Hudiksvall för ert viktiga stöd också!

Nu ser vi fram emot fotboll 1-3 februari 2019. Vi ses på OilQuick Cup i Camp Igge Arena!

Här kan du läsa mer och anmäla ett lag!

Fotbollsektionen, Drottninggatan 6