Upp i serieledning efter bortaseger

2018-07-01 19:11
Efter seger med 0-2 borta mot Friska Viljor klättrar vi upp till förstaplatsen! Båda målen gjordes av Patrik Ruzicka.
  • Uppdaterad: 2018-07-01 21:10

Vi tar tre nya poäng efter seger borta mot Friska Viljor i en rätt jämn fotbollsmatch. Patrik Ruzicka är i riktigt bra form och ger oss ledningen i matchminut 33 efter att ha gjort ett ryck och kommit förbi försvaret för att sedan snyggt placera in bollen.

Friska Viljor gör det bra i första och skapar bland annat en jättechans i 37:e minuten med ett skott runt straffpunkten som Larsson gör en superräddning på och styr ut till hörna.

Patrik är även den som gör 0-2 i 58:e minuten. Efter en hörna som nickas undan får Karlsson bollen långt utanför straffområdet och får iväg ett skott som blir till en passning och Ruzicka skjuter in sitt andra mål.

Denna seger innebär att vi klättrar upp till förstaplatsen!

- Vi möter ett bra fotbollslag med en tydlig spelidé tycker jag, en riktigt bra nykomling. De har en del mer boll än oss i första, men vi skapar lite mer farligare chanser. Vi pratar en del om att vinna mer en mot en i andra och att få ett mer kontrollerat offensivt spel och det tycker jag att vi lyckas med. Totalt över 90 minuter så gör vi en stabil insats och kan glädjas åt att vinna 3 poäng, säger Mikael Bengtsson.

Nästa match är hemma mot Kramfors Alliansen fredag 6/7 19.30

FAKTA:
Målskyttar: Patrik Ruzicka (33', 58')
Varningar: Niklas Dahlström
Byten: Sener - Lööf (70'), Ruzicka - Ericson (70'), Hedlund - Sundberg (92')
Domare: Martin Palm

Skribent: Mathias Berglund