Årets Spelare Hälsingland 2018 - Niclas Larsson

13 FEB 2019 15:02
2018 års Silverboll tillfaller vår Niclas Larsson.
  • Skapad: 13 FEB 2019 15:02

Varje år delar Hälsinglands Fotbollsförbund ut Silverbollen till bäste dam- respektive herrspelare.

2018 blir året då Niclas Larsson plockar hem priset som den bäste herrspelaren och det blir lite plåster på såren efter den menisk- och korsbandsskada målvakten ådrog sig i höstas under ett träningstillfälle, samt det avancemanget som levde in i allra sista stund.

Den dagsaktuella statusen är att han är i start-upen på sin lätta joggningsperiod, blandat med de rehabsövningar som är uträknade för honom. Vi håller tummarna att det går fortsatt bra och att han inom de närmsta säsongerna får vara med och göra det ingen annan gjort tidigare - spelat på ALLA Sveriges nivåer, från div 7 till Allsvenskan. Det fattas bara en divison 1-match så är sagan komplett.

Fakta Niclas Larsson:

Född = 1982