Förlust 2-0 mot Karlberg

06 APR 2019 16:13
Det blev förlust med 2-0 i premiären borta mot Karlberg.
  • Uppdaterad: 06 APR 2019 16:13

Under lördagens solsken på Stadshagens IP spelades äntligen premiärmatchen av Division 2 Norra Svealand. En premiär som tyvärr slutar 2-0 till hemmalaget Karlbergs BK.

Direkt i matchöppningen sätter hemmalaget full fart framåt och kan redan efter sex minuter öppna målskyttet genom Pashang Abdulla. Vi repar oss efter en kvart och kommer in i matchen igen, utan att få någon målmässig utdelning.

Den andra halvleken hinner knappt börja innan Karlberg har ett bra läge att dubbla ledningen, men avslutet smiter utanför Simon Elghs stolpe. Karlberg fortsätter skapa chanser och Simon Elgh får visa sin klass med flera högoktaniga räddningar. Vår bästa chans till kvittering kommer i den 63:e minuten då Tobias Sandström viker in från sin vänsterkant och avlossar ett skott som går tätt utanför hemmamålet.
   Karlberg avgör istället matchen genom att frispela Marcus Peterson Kettler som kan lägga in 2-0-bollen till Stadshagen-publikens stora jubel. Vi skapar några få chanser till reducering men detta var helt enkelt inte vår dag och matchen slutar 2-0.

Nu ser vi framemot premiären nästa lördag när Gamla Upsala SK gästar Sparbanken Arena!

Hudiksvalls FF - Gamla Upsala SK
Lördag 13 april