Förlust hemma mot Friska Viljor

06 OKT 2018 19:34
Förlust med 1-2 hemma mot Friska Viljor. Vår enda målskytt var Cihan Sener.
  • Uppdaterad: 06 OKT 2018 19:34

Andra raka förlusten kom när Friska Viljor gästade Sparbanken Arena.

Vi inledde matchen helt okej med ett par bra chanser men bortalaget kunde ta över mer och mer. I slutet av första halvlek nickas också 0-1 in vilket vi får gå in till pausvila med.

Någon uppryckning sker inte direkt i den andra halvlek utan Friska Viljor spelar riktigt bra och gör det svårt för oss samtidigt som vi inte kommer upp i den nivå vi kan. I den 57:e minuten kommer 0-2 genom ett frisparksmål.

Vi får åtminstone lite tryck mot slutet och lyckas också tillslut få in en boll genom Cihan Sener efter att Haris Camo lyft in en frispark i straffområdet. Vi skapar också några bra chanser i slutminuterna men lyckas inte kvittera.

- Vi går in i matchen med en ganska dålig insats senast mot Täfteå och vi visste att vi kommer att möta ett bra Friska Viljor. Jag tycker att vi återigen inte alls kommer upp på en nivå som vi borde och Friska Viljor kändes mycket mer sugna på att vinna matchen. Vi får till det ibland men alldeles för sällan, vi löper inte lika mycket som de gör, vi förlorar klart mer en mot en än dem, och de vinner helt rättvist, berättar tränare Mikael Bengtsson.

- Ska vi överhuvudtaget drömma om något annat än divison 2 så måste det se ut på ett annat sätt än det gjort de sista två matcherna.

Nu väntar bortamatch mot Timrå härnäst på lördag!

FAKTA:
Mål: Cihan Sener (86')
Byten: Lindberg - Sener (68'), Friman - Ruzicka (77')
Publik: 340
Domare: Rickard Lingensjö