Fredrik Rosén ny assisterande tränare

19 DEC 2018 13:50
För två veckor sedan utsågs Benny Dahlin till huvudtränare för Hudiksvalls FF. Nu kan vi även avslöja att Fredrik Rosén kommer stå vid hans sida de kommande tre åren.
  • Skapad: 19 DEC 2018 13:50

Fredrik Rosén blir Hudiksvalls FF's nye assisterande tränare.

I 22-årige Fredrik får vi en ung, lovande tränare med ambitioner. Han har redan hunnit vara tränare för Söderhamns FF's A-lag, Hälsingelaget -02 och -03 och även Stugsunds U17. Han har även spelat Division 2-fotboll för Söderhamns FF.
   Fredrik har kompetenser som kompletterar vår huvudtränare Benny Dahlin på ett utmärkt sätt. Vi är otroligt glada över att Fredrik valt att tacka ja till Hudiksvalls FF och att han vill fortsätta sin tränarresa hos oss.
- Jag ser framemot att komma till en seriös förening och att jobba ihop med Benny och HuFF's kvalitétsfotbollsspelare, säger Fredrik Rosén vars kontrakt är skrivet på tre år.

Skribent: Filip Styrman

Fotbollsektionen, Drottninggatan 6