HuFF och Gefle IF vinnare i årets Intersport Cup - Hudiksvalls FF - Fotboll - IdrottOnline Klubb

HuFF och Gefle IF vinnare i årets Intersport Cup

2018-01-21 19:01
  • Uppdaterad: 2018-04-24 10:43

HuFF vann årets Intersport Cup för herrar med 2-0 mot Iggesund. Finalen var välspelad och spännande och som avgjordes egentligen de tre första minutrarna när Wille Wallin och Patrik Ruzicka gjorde de två målen. Iggesund fick sedan jaga för en reducering men HuFF spelade klokt och försvarade sig bra. HuFF hade flera bra chanser att utöka ledningen med Mattias Svärd gjorde några fina räddningar som höll Iggesund kvar i metchen . Det var en välspelad och spännande final!

Gefle IF slog IF Team Hudik med 5-1 i finalen. Gefle var det klart bättre laget och kunde tämligen enkelt vinna matchen. Team Hudik har ändå gjort en bra turnering och finalplatsen var ett fint kvitto på det. Gefle vanna alla sina 6 matcher i cupen och var därmed det klart bästa laget i turneringen.

Publiken har strömmat till Camp Igge under helgen och cupen har varit en publiksuccé för arrangerande HuFF.

Ni är alla välkommen, både deltagande lag och publik, till nästa års turnering.

Se alla resultaten HÄR

Skribent: Härje Lindgren