Inför lördagens hemmamatch mot IFK Lidingö

09 MAJ 2019 18:09
På lördag gästar IFK Lidingö Sparbanken Arena för den sjätte omgången. Avspark 16.00.
  • Uppdaterad: 09 MAJ 2019 18:09

Efter premiärförlusten borta mot Karlberg har HuFF inte förlorat någon match och i tabellen hittar vi laget på en sjätteplats. På hemmaplan har man plockat full pott och har fina 8-1 i målskillnad.

Det är en ny säsong, ny serie, nya tränare och nya spelare. Vi lär fortfarande att känna varandra bättre men jag tycker att det har gått bra hittills och jag är säker på att det bara kommer bli bättre och bättre, berättar Cihan Sener.

Cihan har på de fem inledande seriematcherna gjort fyra mål och är därmed lagets främste målskytt. Han säger så här om sin egen start på säsongen.

- Jag är väl ganska nöjd hittills. Men jag har alltid stora krav på mig själv så är aldrig riktigt nöjd.

Motståndarkollen: IFK Lidingö stod för en stark säsong förra året när man slutade på tredjeplats, bara två poäng efter Karlberg som tog kvalplatsen. I år inledde man med förlust, radade sedan upp tre raka segrar, innan man senast förlorade sin andra match. Detta leder dem till en femteplats, en poäng mer än HuFF. Mest mål har Jesper Stokki gjort, tre stycken.

- Om vi bara kör som vi brukar göra, håller tempot högt och är starka mentalt. Då tror jag att det kommer gå bra. Sen är det hemmamatch och vi är alltid starka på vår hemmaborg, säger Cihan.

Vi hälsar er alla varmt välkomna till Sparbanken Arena lördag 11 maj 16.00!

Skribent: Mathias Berglund

Fotbollsektionen, Drottninggatan 6