Intervju med Benny Dahlin inför hemmapremiären

11 APR 2019 10:49
På lördag är det äntligen dags för hemmapremiär på Glysis Sparbanken Arena. Vi har tagit ett snack med Benny Dahlin om vad hans och lagets målsättningar inför säsongen är.
  • Skapad: 11 APR 2019 10:49

Inför hemmapremiären i Division 2 Norra Svealand har vi tagit ett snack med klubbens nye huvudtränare Benny Dahlin, som tillsammans med Fredrik Rosén siktar på att styra HuFF-skutan i tre år framöver.

I den drygt sex minuter långa intervjun går Benny igenom vem han är, vad han har för fotbollsbakgrund samt vad han har för tankar inför hemmapremiären mot Gamla Upsala SK den 13 april. Han delar också med sig av sina tankar angående förra helgens premiärförlust borta mot Karlbergs BK.

Se intervjun i spelaren nedan och se också till att följa oss på Youtube för fler klipp av den här sorten.

Motståndarkollen: Gamla Upsala SK gör sin 11:e raka säsong i Division 2 Norra Svealand och har två tiondeplaceringar bakom sig de två senaste säsongerna. Premiären slutade med en 1-4-förlust hemma mot Stocksund, så det är ett revanschsuget bortalag som kommer till Sparbanken Arena under lördagen.

Matchen mot "GUSK" har avspark klockan 15:00 och vi hoppas på välfyllda träläktare under det förväntade solskenet.

Skribent: Filip Styrman

Fotbollsektionen, Drottninggatan 6