Jonas Karlsson lämnar Hudiksvalls FF

07 DEC 2018 17:41
Jonas Karlsson lämnar HuFF efter tre och ett halvt år i klubben. Ny klubbadress blir division 3-laget Iggesunds IK.
  • Skapad: 07 DEC 2018 17:41

Den evigt springande ytterbacken Jonas Karlsson har tackat för sig i Hudiksvalls FF (för denna gång?). 28-åringen har med sin hundraprocentiga inställning och vilja att offra sig för laget varit en mycket omtyckt spelare bland såväl publik, tränare som medspelare. Jonas blev pappa i höstas och det är såklart den huvudsakliga anledningen till att han nu hoppar ner en division och nästa år kommer att spela i Iggesunds blåvita färger.

Vi tackar Jonas Karlsson för dessa tre och ett halvt år på Sparbanken Arena och önskar honom all lycka i sin fortsatta karriär och i den nya rollen som pappa. Våra vägar kanske korsas igen!

Fotbollsektionen, Drottninggatan 6