Oavgjort borta mot Kungsängen

19 APR 2019 16:21
Långfredagens bortamatch mot Kungsängen slutade 2-2 efter att vi hämtat upp underläge två gånger om.
  • Uppdaterad: 19 APR 2019 16:21

Vi gör en stark första halvlek och har flera bra chanser för ett ledningsmål. Bland annat genom Johan Edberg med en nick i kryssribban. Men en mållös första halva.

I den andra tar hemmalaget ledningen innan Cihan i minut 66 kan trycka dit en kvittering. Lindberg med en fin boll in i straffområdet där Cihan alltid är hungrig, så även denna gång när han stöter in 1-1. Bara sju minuter senare får Kungsängen straff och vi har 2-1 på tavlan. Tungt, men med en stark vilja reser vi oss igen. I minut 87 lyfts en frispark in i straffområdet som Cristoffer "Våfflan" Ericson får en fot på och kan jubla åt 2-2.

Skön och stark poäng - Nu laddar vi om till lördag när Kvarnsveden gästar Glysis 15.00

Elgh
Svensson - Wallin - Ericson - Persson
D.Eliasson  - Dahlström