Oavgjort uppe i Umeå - Hudiksvalls FF - Fotboll - IdrottOnline Klubb

Oavgjort uppe i Umeå

2018-06-09 16:31
Bortamatchen mot IFK Umeå slutar 2-2 efter att vi kvitterar i den 86:e minuten.
  • Uppdaterad: 2018-06-10 20:31

Matchen på Vildmannavallen mot IFK Umeå slutar oavgjort, 2-2.
Vi får en jobbig start då IFK Umeå tar ledningen redan i den 9:e minuten. Men vi jobbar oss in i matchen och skapar ett par riktigt bra chanser. Bland annat är Smedbakken framme ett par gånger och är inte långt borta från att få kvittera.

Men Smedbakken skulle få sitt mål i den andra halvleken istället. I en omställning sätter han 1-1 i den 53:e minuten. Men IFK Umeå kommer tiillbaka och gör 2-1 i den 74:e minuten. Vi har gjort mål i slutet förr och känner en stark tro på det hela vägen. Vi lyfter upp mycket folk och lyfter in bollen gång på gång i straffområdet i slutet. Till sist får vi också utdelning i 86:e minuten då Cihan Sener blev poängräddare för HuFF med sin 2-2-kvittering.

Vi får en tuff start och ligger under två gånger om i matchen. Givetvis siktade vi på tre poäng men i och med hur matchen blev får vi vara nöjda med den poäng vi fick.

Nästa match spelas borta mot IFK Luleå 16/6 14.00.

FAKTA:
Målskyttar HuFF: Andreas Smedbakken (53'), Cihan Sener (86')
Varningar HuFF: Jonas Karlsson, William Wallin
Byten HuFF: Lindberg - Lööf  (46'), Ruzicka - Sener (71')
Publik: 106
Domare: Joel Bäckström