Tobias Sandström skriver på för HuFF

16 MAR 2019 17:14
Yttermittfältaren/anfallaren har kritat på ett ettårsavtal.
  • Skapad: 16 MAR 2019 17:14

HuFF värvar från Division 1 Norra. Den förre Umeå FC- och Skellefteå FF-spelaren Tobias Sandström skriver på ett kontrakt som sträcker sig året ut.

24-åringen, som är fostrad i Sandviks IK, vann år 2013 TV4-programmet Proffsdrömmen. Proffsdrömmen, eller "Fotbollens Idol" som det kallades, var ett program på TV4 Sport och Fotbollskanalen där fotbollsspelare från hela landet tävlade om ett kontrakt med allsvenska IF Elfsborg. Efter förstaplatsen i programmet spenderade Tobias två säsonger i Borås-klubben innan flyttlasset gick tillbaka till Norrland där han sedan dess spelat för både Skellefteå FF och Umeå FC i Division 1 Norra.

Vi ser framemot följa Tobias Sandströms fortsatta utveckling i Hudiksvalls FF.

*Fotnot: Daniel Yohannes, tidigare spelare i HuFF-samarbetsklubbarna Iggesunds IK och Strands IF, kom till final i Proffsdrömmen.

Skribent: Filip Styrman

Fotbollsektionen, Drottninggatan 6