Träff för gamla ABK:are innan matchen mot Lidingö 11 maj

02 MAJ 2019 12:13
Inför matchen mot IFK Lidingö den 11 maj kommer det att anordnas en träff för gamla Hudiksvalls ABK-människor inne vid kafeterian i Glysishallen.
  • Uppdaterad: 02 MAJ 2019 12:13

Den 11 maj kommer IFK Lidingö på besök till Sparbanken Arena och inför matchen kommer det att anordnas en träff för gamla ABK:are vid kafeterian inne i Glysishallen (ishockeyhallen).

Alla som känner attde vill snacka gamla minnen med gamla medspelare/tränare är välkomna. Fika kommer att finnas på plats. Benny Dahlin, tränare för Hudikvalls FF, kommer också besöka träffen och dela med sig av sina tankar inför matchen mot Lidingö.

Vi träffas 14:00 i kafeterian för mötet och beger oss efteråt mot Sparbanken Arena för att titta på HuFF - Lidingö som startar 16:00. Väl mött!

Fotbollsektionen, Drottninggatan 6