Samarbetsföreningarna inom HuFF

Vi står fast vid att jobba vidare för att verkligen göra Hudiksvalls FF till hela kommunens gemensamma elit-/representationlag. Men lika viktigt är enligt vår vision att göra bra saker för hela bredden - en uppåtsatsning för såväl elit som bredd alltså. ABK, Hög, Näsviken och Strand var med från starten 2011 och 2012 gick glädjande nog även Bjuråker, Forsa, Enånger, Vismarå och Iggesund med i samarbetet. En del av de breddinsatser vi gör går dock även utanför samarbetet - t ex skolprojekt, fotbollsfritids, delar av utbildningsprojekt, talangprojekt.

Finns ABK kvar?

Både ja och nej

• Ja: HuFF har samma föreningsnummer, organisationsnummer och har ärvt ABK:s plats i seriesystemet. ABK:s gamla klubbmärke lever vidare vid sidan av samarbetsföreningarnas klubbmärken på både matchtröjor och matchannonser – utöver nya HuFF klubbmärket.

• Nej: ABK har bytt namn till Hudiksvalls FF, bytt färg och form, stadgar, styrelse och har delvis många nya medlemmar.

Uppdaterad: 2017-03-14 10:20

Fotbollsektionen, Drottninggatan 6