0-0 i Bredbyn

11 SEP 2017 12:39
Fortsätt miss i jakten på 3 poäng, efter oavgjort uppe i Bredbyn mot Anundsjö.
  • Skapad: 11 SEP 2017 12:39

Både vi och Anundsjö kom till matchen med ambitionen och behovet att ta tre poäng i den fortsatta jakten på avancemang respektive bottenstrid.

Vi börjar matchen precis som vi vill och för den till 100%, men med några småtaffliga beslut och snedsteg så får AIF ställa om och skapar farliga chanser som turen och Niclas Larsson räddar oss mot. I övrigt så ser den första halvleken rätt så bra ut, vi kommer till lägen genom individuella prestationer samt kombinationer men målen uteblir. Cihan Sener skjuter i ribban från lång håll och Johan Brolin's returnick går strax över, Ridwan Beyans avslut snuddar stolpen efter ett bra samspel med Cihan, och den sistnämnde dribblar sig genom och avslutar fint men också där en bit utanför stolpen.

Andra halvlek ser i stort sett ut som den första, vi skapar tryck men effektiviteten uteblir. Haris Camo's frispark i slutet är vår bästa då målvakten är skymd och gör en bra räddning.

Nu väntar IFK Östersund till helgen på bortaplan!

Larsson
Dahlström - Wallin - Ericson - Persson