Hoppa till sidans innehåll

1-0 seger i Ånge

26 JUL 2014 19:05
Vi vann med matchens enda mål, paus 0-0, i omstarten av div 2 norrland.
Mehmed målskytt i en "stekhet" match på Ånge IP.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Efter en av säsongens bästa insatser kunde vi inkassera tre sköna poäng mot hårdsatsande Ånge.

I inledningen av matchen var det Ånge som var det bättre laget. Vi försökte hitta rätt i matchen men under tiden spelade sig Ånge fram till ett friläge som Niclas snabbt kommer ut och räddar på ett lysande sätt.

Efter första tio börjar vi få ordning på vårt defensiva spel och därefter även bli bättre och bättre i vårt offensiva spel. Ånge är framme och har en boll i stolpen och är det lag som har mest boll.

Vi är dock nöjda med hur matchen utvecklar sig och märker att vårt passningsspel hotar Ånge samtidigt som vi har bra koll på deras försök till attacker. Vårt bästa läge har Johan Brolin som i ett friläge från kanten skjuter ett skott som smiter utanför bortre stolpen. I andra halvlek ändras matchbilden.

Ånge får slut på idéer och vi kan ta över mer och mer desto längre matchen går. Vi känner att vi är nära att få till ett mål och det kommer när det återstår ca en kvart av matchen.

Mehmed får en boll på ytan bakom deras vänsterback. Utmanar sin försvarare och rycker förbi på insidan och skickar in bollen ribba in. Riktigt snyggt och välförtjänt som matchen såg ut då.

Ånge försöker få till ett tryck utan att riktigt lyckas utan istället är det vi som skapar de bästa lägena. Först får Brolin ett friläge fint framspelad av Lucas men avslutet går i stolpen. Sedan tar inbytte Lalle en fin löpning och får bollen serverad av Mehmed men chippen över den utrusande målvakten smiter retfullt utanför.

Domaren blåser av och vi jublar efter en väl genomförd fotbollsmatch på ett otroligt varmt Ånge IP.

Startelva: Niclas, Ante, Wille, Thomas, Mathias, Brolin, Mehmed, Lucas, Ludde, Joel, Pelle.

Ersättare: Tim, Jonte, Lars (80), Douglas (90), Jesper

Skribent: Henrik


 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info