1-1 i Östersund

19 SEP 2015 17:22
Kryss i bortamötet mot IFK Östersund, 1-1 (0-1).

Vi börjar matchen bra och skapar oreda i IFK försvaret första kvarten. Sedan jämnar spelet ut sig. Vi tar ledningen efter en fin krossboll av ante till Siksten som spelar in bollen i boxen och där är vi starka och Petter dyker upp och placerar in 0-1.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Sedan får IFK straff som Niclas räddar fint vid stolpen.

Även andra halvlek börjar vi bra och där ska vi avgöra matchen. Vi har två frilägen och ett öppet mål utan att vi kan sätta dit 0-2.

I stället placerar IFK in kvitteringen med ett skott utanför boxen. Resten av matchen är allt annat än välspelad. Inget ordnat spel och lägen åt båda hållen. Matchen hade kunnat slutat hur som helst men det blev inga fler mål och delad poäng.

Startelva. Niclas, Ante, Putte, Mathias, Siksten, Didier, Petter, Lucas, Brolin, Pelle, Cihan.

Ersättare. Rasmus, Chippen, Broman, Chrille, Lars (55), Jeppe (70), Stridh.

Skribent: Henrik

E-post: kansli@hudiksvallsff...