1-1mot Selångers FK

16 MAR 2013 09:38
Vi spelade 1-1 i dagens match mot div 1 laget Selångers FK efter 0-0 i paus.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

HuFF startade bäst i 1:a halvlek utan att skapa några heta lägen. Efter 25 min fick Selånger ett litet övertag men de skapade heller inga kvalificerade chanser.
Sista 10 av halvleken kom vi igen och Viktor Roos fick halvlekens bästa chans men han sköt tätt utanför stolpen i ett  bra vänsterläge.
2:a halvleken startade med att vi fick ett gyllene läge att ta ledningen när vi skapade en 2 mot 1 läge men chansen sumpades bort. Istället tog Selånger ledningen på ett litet missförstånd i försvaret.
Nu tog Selånger över tillställningen och var det bättre laget i stort sett hela 2:a halvlek.
Med ca en kvart kvar fick de en straff efter att Ante kom lite på efterkälken och och tvingades hålla i spelaren en gnutta. Inte så mycket att snacka om men Niklas gjorde en kanonräddning på straffen.Han fick också frispark eftersom straffskytten fullföljde lite ojust på honom.
En lång boll, via mittfältet och in i straffområdet och lite kalabalik och Mehmed sköt 1-1 i bortre hörnet. Snabbt och enkelt efter den fina straffräddningen.
Selånger tog sedan över spelet ännu mer vi stod upp bra. Vi gjorde 6 byten i matchen och alla skötte sig mycket bra.
Det ser riktigt lovande ut inför seriespelet.

Så här startade vi:Niklas, Philip,Tomas, Våfflan,Ante, Ecka, Ludde, Viktor, Siksten, Mehmed och Johan Brolin.
Avbytare som kom in under 2:a halvlek: Fredrik R, Pelle, Fajko, Petter, Ville

Skribent: Härje Lindgren