1-2 i första kvalmatchen mot Karlberg

23 OKT 2016 18:16
Vi fick ingen bra start på kvalet till div 1. I dagens match mot Karlberg BK blev det förlust med 1-2 (0-1).
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Karlberg tog ledningen med 0-1 på ett högerinlägg som styrdes i mål. Det var en jämn halvlek med lite låst spel. Vi hade mycket boll men bolltempot skulle ha varit högre för att skapa dom riktigt vassa chanserna.

Vi startade andra halvlek bättre och tog kommandot direkt. Första bytet kom i 60:e minuten när Riwan kom på högerkanten istället för Chrille. Johan Brolin byttes in i den 70:e matchminuten och på hans inlägg skickade Kion in kvitteringen från nära håll.

Nu kändes det att vi var riktigt på gång men tyvärr fick vi ett mål emot oss i den 78:e minuten, 1-2. Nu var det bara att ösa på framåt vilket gjorde att Niclas fick göra några riktigt bra räddningar på Karlbergs kontringar och våra misstag på egen planhalva.

Kion fick matchens sista stora chans men tyvärr gick bollen över och matchen var slut.

Nu blir det en bortamatch mot Linköping nästa helg.

Skribent: Härje Lindgren