2-0 mot Ånge IF i en träningsmatch

01 FEB 2015 13:29
Vinst i första matchen för 2015, 0-2 (0-1) borta mot Ånge.
Det var inte optimalt fotbollsväder i lördags men vaktmästaren gjorde ett kanonjobb och sladdade planen ända in till avspark.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Förutsättningarna var ok och framför allt lika för bägge lagen. Även lite intressant att se karaktären på spelarna, vilka gillar läget!?

Kort om matchen så var vi det bättre laget och mest spelförande, förutom sista tio i första då Ånge var det bättre laget och hade sin enda chans i matchen.

Kul att se att killarna tagit till sig av träningen och att vi är på rätt väg. Vi ska såklart göra några mål till på de lägen vi skapar och sett till det tryck vi har. 2 fina mål gjorde vi: första satte Lalle efter fint förspel av Stridh, andra var t.o.m. vackrare. Efter kombinationsspel vänder Ludde fint på spelet och Siksten blir fri och chippar kallt över den utrusande målvakten.

Som första match var det ända en bra insats av samtliga. Allting kan och ska bli bättre men det är underbart att vara igång.

Start: Niclas, Mathias, Chippen, Lindh, Roos, Jeppe, Petter, Brolin, Lucas, Stridh, Lalle.

Ers: 45- ante, Sigge. 60- Ludde. 70- Broman, cihan. 75- Bengtsson.

Skribent: Henrik

E-post: kansli@hudiksvallsff...