2-1 seger mot Strömsberg i seriepremiären

09 APR 2016 18:16
Vinst i premiären mot Strömsberg 1-2 (0-1) Vi startar matchen väldigt bra och tar tag i handlingen. Tidigt tar vi ledningen på ett fint anfall där Chrille slår in bollen i öppen kasse efter framspelning av Ridwan.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Direkt efter serverar Haris Cihan med en macka i djupled. Fri men målvakten räddar. Sedan jämnar spelet ut sig och det är ingen vidare kvalité på matchen.

Samma sak i andra, ryckig match med många avblåsningar och inget flyt i spelet.

Vi har ett jätteläge att punktera matchen men bollen går utanför det öppna målet.

På en av frisparkarna som Strömsberg får så gör deras spelare årets mål på arenan. Hård skruvad frispark över muren och upp i krysset helt otagbart från 30m. Han hade en till som touchade på väg fram som Niclas räddar. Vi ger aldrig upp och visar moral. Någon minut före fulltid utmanar Chrille backlinjen och sticker in bollen till Pelle som är kylig och lyfter in vinstmålet.

Sköna poäng och skönt att vi är igång!

Läs mer HÄR

Skribent: Härje Lindgren