Hoppa till sidans innehåll

3-1 hemma mot IFK Östersund

05 JUN 2017 11:03
Seger under söndagen mot ett högt spelande IFK Östersund.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

IFK inledde matchen piggt och höll i bollen i stort sett själva under de första 10-15 minuterna, men skapade inga klara målchanser och vi kunde jobba oss in i matchen mer och mer för varje minut som gick.

Andreas Persson tvingades utgå i den 25:e minuten efter en duell med en IFK-försvarare, och Pelle Hedlund fick rycka in på en ny roll för honom som ytterforward. Cristoffer Ericson styrde Haris Camos inläggsfrispark i burgaveln men mycket mer skapade vi inte under den första halvleken. Istället började vi den andra på bästa tänkbara sätt efter det att Haris rivits ner i straffområdet, Danne Eliasson var lika säker som förra hemmamatchen och 1-0 var ett faktum. 

IFK Östersund kvitterar sedan i den 72:a matchminuten, och matchen vaknade till liv igen. Bara minuten senare så trycker vi på och Haris Camo bombar in sitt första mål för säsongen och vi var åter i ledningen. De återstående minterna av matchen blir IFK de som har bollen och de försöker skapa farligtheter men lyckas ej, utan det blir Chrille Lindberg som får sista ordet då han helt solo på offensiv planhalva åker slalom mellan Östersund-försvarare och lirkar in 3-1 och avgör matchen. 

Seger och 3 välbehöviga poäng in på kontot!


Foto Peter Scott

Larsson - 
Karlsson, Wallin, Ericson, Backström (87) -
Eliasson, Camo - 
Lindberg, Dahlström, Persson (25) - 
King (78)

Avb: Andersson, Brolin, Sundberg, Åkerlund (87), Hedlund (25), Nilsson, Roos (78)

Skribent: Hudiksvalls FF
Epost: Adressen Gömd


 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info