Hoppa till sidans innehåll

3-2 förlust i seriefinalen

30 AUG 2015 00:19
Förlust i seriefinalen mot Tg med 3-2.
  • Skapad: 30 AUG 2015 00:19

Det enda som betyder något i en sådan här match är resultatet. Allt annat är helt oväsentligt. Vi gör en ok prestation men får en rejäl lektion i effektivitet.

Vi startar matchen bra och har 2 frilägen, 1 vinkelskott och 1 långskott första 15 min. Tg första skott mot mål går i mål, vi sätter press men förlorar en duell på mittplan och vi blir hårt straffade när de spelar in bollen i en tom yta utanför vår box och skottet tar på vår spelare och går in. Vi repar mod och efter en bollvinst högt upp kan Lucas placera in kvitteringen.

Andra halvlek börjar likadant. Vi styr matchen, har en farlig frispark och väntar på ledningsmålet. Då tappar vi bollen utanför vårt straffområde och Tgspelaren bredsidar in bollen från 25m. 3-1 gör tg efter att de får spela kvadde i vår box.

Petter kommer in med energi och spelar fram Pelle som behärskat placerar in 3-2. Trots att vi forcerar så spelar vi oss fram till två fina lägen, Pelle bägge gångerna. Första skottet blockeras och det andra på stopptid skjuter han tyvärr över.

Tg har även dem två jättelägen att döda matchen i det här läget men Niclas räddar.

Otroligt tung förlust men vill vi vara ett topplag måste vi göra mål på våra chanser och sluta ge bort för billiga bakåt. Nya tag nästa helg då vi åker upp till gällivare.

Startelva: Niclas, Lindh,Siksten,Mathias,Chippen,Putte,Lucas,Pelle,Brolin,Cihan,Lalle.

Ers. Fredrik (60), Chrille (75) Petter (70) Didier, Jeppe, Stridh.

Skribent: Härje Lindgren






 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info