Hoppa till sidans innehåll

Cihan stannar i HuFF

24 MAR 2021 19:34
Skyttekungen och kaptenen Cihan Sener fortsätter i HuFF-tröjan
  • Uppdaterad: 24 MAR 2021 19:34

Vår målspottare och kapten har idag skrivit på ett nytt kontrakt med HuFF. En viktig pusselbit i vårt lagbygge inför årets säsong i Ettan.

Cihan har under flera år visat att han är en pålitlig målgörare men också en lirare som hjälper laget med hårt jobb på planen.

Han är en kille från staden som blir bättre och bättre för varje år. Han har under en tid provtränat med bland annat GIF Sundsvall och vi får vara tacksam för att han åter väljer HuFF för spel 2021.

- När det inte blev spel ännu högre upp i divisionerna just nu är vi såklart glada att Cihan fortsätter sin resa som kapten för oss. Ifjol utsedd som Sveriges bästa forward i division 2 och jag är säker på att han är en av de bästa forwardsen i Ettan också, säger tränare Benny Dahlin och fortsätter.

- Han har blivit mer komplett och jämn i sina fotbollsaktioner och visar som kapten vägen med sitt sätt att agera på planen. Vi hade förutsättningarna att göra en stark debutsäsong innan detta blev klart, nu har vi verkligen läge att överraska som nykomling!

Skribent: Mathias Berglund
E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info