Hoppa till sidans innehåll

DIGITAL LOTTRING

29 MAJ 2020 17:50
Vi kommer i helgen köra en digital utlottning med fantastiska priser.
  • Uppdaterad: 29 MAJ 2020 17:50

Under helgen skulle HuFF ha spelat match mot Skiljebo SK. På grund av rådande Covid-19-situation så har ju vårsäsongen som bekant ställts in. Vi har tidigare haft fiktiva matcher med live-rapportering, kiosk och enklare utlottningar. I helgen kör vi en fiktiv match utan live-rapportering och stängd kiosk. Däremot gör vi som vi alltid brukar göra på våra hemmamatcher, vi tar fram lottringarna och säljer lotter via Swishbetalning. Den enda skillnaden mot fysisk match blir att vi nu erbjuder betalning med Swish och att vi håller koll på vilka lottnummer lottköparna får och meddelar vinnarna digitalt istället via högtalarna. Den bästa skillnaden är dock de fantastiskt fina vinsterna! Prisernas totala värde är 11.646 kr, se bilderna nedan.

Följande gäller:
• Du måste vara minst 18 år.
• En lott kostar 10 kr och du väljer själv hur många lotter du vill köpa (Swishar du 100 kr får du alltså 10 lotter o.s.v.)
• Swisha till nr. 123-3785896 med texten ”Lottring”.
• En gratis lott till varje person som delar inlägget på Facebook, förutsatt att du också köpt en lott (du måste dela inlägget offentligt för att vi ska se att du delat).
• Lottringen är öppen mellan 14:00 på lördag till 14:00 på söndag. Dragning sker på söndag klockan 16:00 och vinnarna meddelas på hemsidan och sociala medier så snart dragningen är avslutad.
• Priserna hämtas på HuFF’s kansli på Aktivitetsfabriken.

Förutom chans till fina priser betyder dina lottköp mycket för HuFF och fotbollen, så tack!

Vi vill skicka ett tack till alla företag som hjälpt till att skänka priser.
Ljud & Bild
Bilbolaget
JO Sport
Gränsfors
Woolpower
Här nedan har ni priserna ni tävlar om.

Skribent: Hudiksvalls FF
E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info