DM final efter 6-0 mot Strand

09 JUN 2010 08:55
Joel Stillmark blev 4-målsskytt i kvällens match mot Strand.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Matchen mot Strand var spännande i 35 minuter innan vi gjorde 1-0 och fick ordning på spelet.

Första halvtimmen skapade vi några bra chanser utan att näta medan Strand skapade några halvchanser, men de var för dagen uddlösa.

I den 36:e minuten fick Fredrik Rahm bollen på högerkanten, drev ner mot kortlinjen, slog ett inlägg som styrdes av en strandförsvarare i eget mål.

Två minuter senare slog Thomas Sundberg ett inlägg som Joel Stillmark elegant förvaltade till 2-0 på ett volleyskott i krysset.

Christoffer Eriksson spelade fram Pelle Lööf till 3-0 efter ytterligare 2 minuter och vi gick till pausvilan med en säker ledning.

Nu spelade vi bra med snabbare bolltransport och bra rörelse samtidigt som strandspelarna blev tröttare och tröttare.

2:a halvlek blev en halvlek där vi förlade spelet på Strands planhalva och frågan var hur många mål vi skulle göra. Nu stannade det med 3 st alla signerade Joel Stillmark och slutresultatet blev därför 6-0.

Vi fick också spela sista 12 minuterna med en spelare mindre eftersom Johan Danhard blev utvisad. Väl hårt efter 2 gula kort.

Alla spelarna får godkänt och förhoppningsvis kan vi upprepa liret på söndag då Västerås IK kommer på besök.

Vi ställde upp med följande lag: Niklas Larsson-Niklas Lindh, Lars Skärpe, Christoffer Eriksson, Johan Danhard-Fredrik Rahm, Thomas Sundberg, Jesper Karlsson, Kalle Andersson-Pelle Lööf, Joel Stillmark.

Avbytare: Joakim Svensk, Johan Brolin, Tobias Björk och Joel Hallberg.

Byten:

55:e minuten Johan Brolin in, Lars Skärpe ut.

63:e minuten Joakim Svensk in, Pelle Lööf ut.

70:e minuten Tobias Björk in, Fredrik Rahm ut.

Utvisning:

Johan Danhard