Delad pott mot Strand - 1-1

14 MAR 2010 17:43
Vi spelade oavgjort, 1-1 mot Strand i dagens match.
  • Skapad: 14 MAR 2010 17:43

Vi startade matchen hyfsat under de första 10 minuterna men eftersom halvleken fortskred blev vårt spel sämre och sämre. Jesper fick utgå efter en fotskada i den 10:e minuten och efter det kändes det som vi både skulle göra allt svårt och utan fart. Vårt positionsspel i försvarsspelet stämde inte eftersom vi kom fel i både press och täckning. En inställningsfråga?

Vår offensiv saknade enkelhet i passningsspelet, rörelse utan boll och bolltempo.

Strand tog ledningen i den 28:e minuten efter en högerhörna. Vi gjorde några byten direkt i 2:a halvlek och vårt spel  blev något bättre under halvleken. I den 63:e minuten kvitterade Niklas Lindh mycket snyggt på en målvaktretur efter hörna.

Nästa helg spelar vi en tävlingsmatch, mot upplandslaget UNIK i Svenska Cupen och då behövs en rejäl skärpning om vi ska avancera till nästa omgång.

Fakta:

28:e minuten 0-1 Emil Dahlström

63:e minuten 1-1 Niklas Lindh

Hörnor

ABK 3

Strand 2

Laget:Viktor Åkesson, Niklas Lindh, Tomas Sundberg, Christoffer Eriksson, Johan Danhard, Kalle Dahlberg, Erik Hellström, Joakim Goude, Jesper Karlsson, Mikael Svensk, Joel Stillmark.

Byten:

10:e Jesper ut, Pelle Lööf in.

46:e Joakim ut, Fredrik Rahm in.

46:e Kalle ut, Johan Brolin in.

60:e Erik ut, Joel Hallberg in.

62:a Tomas ut, Lars Skärpe in.

65:e Niklas ut, Marcus Larsson in.

Skribent: Härje Lindgren