Hoppa till sidans innehåll

Enkel 3-0 vinst mot IFK Sundsvall

02 APR 2011 09:09
Idag mötte vi, en av fjolårets motståndare i div 2, på Sparbanken Arena.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Vi vann med 3-0 mot IFK Sundsvall. Det var en match som skulle ha slutat med ett ännu bättre resultat. Segern grundlades i första halvlek som slutade just 3-0. IFK hade inte mycket att komma med och hade inte ett avslut mot vårt mål.

Siksten Kasimir gjorde idag debut och det var en debut med mersmak. Han kommer att bli en fin tillgång till vårt unga lag. Speciellt när språkbarriärerna släppt och när han kommer in i vårt sätt att spela.

Det viktigaste för oss var att göra en bra prestation och det finns en del att förbättra. Vi blir lite bekväma när vi har en järnhand om spelet och målen och chanserna är till vår fördel. Men som sagt, vi vill hela tiden förbättra oss.

3-0 är en klar seger så....

 

1-0 7:e min Lång boll till Johan Brolin på kanten som lobbar över målvakten och Lars Andersson stöter in bollen i öppet mål.

2-0 32:a min En frispark som Joel S nickar mot mål. Målvakten räddar och bollen är på väg över mållinjen men Våfflan hinner få tag på den och nickar in bollen centralt där Lars Andersson dyker upp och gör mål

3-0 34:e min Johan Danhard laddar stora kanonen från 30 meter och bollen går spikrakt i nättaket.

 

Dagens startelva:Richard Richardsson, Niclas Lindh, Thomas Sundberg, Christoffer Eriksson, Johan Danhard-Johan Brolin, Petter Andersson, Siksten Kasimir, Joel Hallberg-Joel Stillmark, Lars Andersson.

Ersättare: Ante Persson, Marcus Larsson, Christian Brolin, Fredrik Rahm. Lars Skärpe, Pelle Lööf och Mattias Svärd.

 

Alla (utom Mattias) inbytta under 2:a halvlek.

Skribent: Härje Lindgren

 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: This is a mailto link

Se all info