HuFF-galan 14 nov

14 OKT 2013 10:35
  • Skapad: 14 OKT 2013 10:35

Utsålt förra året, nu i större lokaler - missa inte årets HuFF-gala 14 nov!

Tidigare års utsålda succéer då Pär Johansson lekt "Skavlan" med Patrik Sjöberg, Tomas Brolin, Amelia Adamo, Lars Lagerbäck och Peter Lindström följs nu upp med nya gästerna Agneta Sjödin, Magnus Jernemyr och en hemlig gäst. Precis som tidigare år vill vi ge våra sponsorer och medlemmar en inspirerande, trevlig och minnesvärd kväll.

Temat för kvällen är passion i olika former, oavsett om det handlar om jobb, bollsport, författande, ledarskap eller livet i stort. Gästerna kommer under kvällen att dela med sig av sina erfarenheter och bjuda på såväl spännande som roliga episoder ur sina liv.

Syftet med galan är också att samla in pengar för att fortsätta utveckla fotbollen i Hudiksvalls kommun, både bredd och elit. Därför ställer såväl Pär Johansson som gäster upp helt ideellt denna kväll.

Under kvällen bjuds det på en trerättersmeny och underhållning.

Se relaterad PDF för mer information.

Mer information och biljettköp:

Medlemmar/privatpersoner kontaktar HuFF kansli på 0650-153 35.

Företag ringer Peter Åhs på 070-551 07 36

Ni kan även maila till This is a mailto link

Till pressrum och PDF via länk:

OBS! Först till kvarn gäller - förra året helt utsålt!

Många biljetter redan bokade av sponsorer och intresset är stort.

Biljetter kan beställas och köpas via HuFF kansli. Företag kan faktureras.

E-post: kansli@hudiksvallsff...