HuFF och Team Hudik segrade i Intersport Cup

26 JAN 2014 19:35
Det blev två hudiklag, HuFF och Team Hudik, som segrande i årets Intersport Cup.
Det har varit en helg med otroligt mycket fotboll på Camp Igge. Det har spelats hela 64 matcher fördelat på 20 st herrlag och 10 st damlag.
  • Skapad: 26 JAN 2014 19:35

Efter en liten trevande inledning på cupspelet lossnade det med besked under finaldagen. Vi slig Iggesund med 5-0, Bollnäs med 4-1 och slutligen Stugsund med 5-1.

Vi hade den bäste målskytten i cupen, Mehmed Hafizovic och Gustav Norberg blev utsedd till den bäste målvakten.

Men hela laget ska en eloge för en väl genomförd cup där alla jobbade för varandra och hade roligt på planen.

Det här blev ett positivt avstamp inför Norrlandscupen till helgen och Svenska Cupen i början på mars.

Se alla resultaten HÄR

Skribent: Härje Lindgren