Krigade till sig oavgjort - 3-3

23 APR 2010 21:36
Efter 1-3 i den 58:e minuten släppte vi på tömmarna och krigade till oss 3-3 mot Rotebro.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Rotebro IS FF var ett bra, spelande lag och angav tonen i den första halvleken. Ett bolltrillande lag som hade en myckedt bra forward i Johan Hedman. De spelade upp via mittfältet med snabba passningar och instick.

Vi fick till några fina anfall framförallt genom uppspel via Kalle Dahlberg och i den 15:e minuten slog han ett stenhårt inlägg som Jesper Karlsson lyckades nicka in i kamp med en försvarare.

Nu skulle det väl spelet släppa efter ledningsmålet men tyvärr...Rotebro ökade takten och vi var 2:a, 3:a på bollarna. De spelade också med annan hårdhet och tuffhet än våra grabbar. I den 26:e minuten avslutade deras Johan Hedman med en lobb över Niklas efter en lång boll och matchen var oavgjord. Redan i den 33:e minuten hade Rotebro vänt matchen och 1-2 var ett faktum.

Två minuter senare hade Jesper en nick i ribban men resultatet 1-2 stod sig halvleken ut.

Vi hade gjort vårt första mål i 2:an för året och kände oss ha chansen i matchen trots att vi gjorde en mindre bra halvlek eller man kan också säga att Rotebro gjorde en mycket bra halvlek.

I den 58:e minuten ökade Rotebro ledningen till 1-3 efter en målvaktsretur och nu kändes det lite uppförsbacke.....men det skulle vår måltjuv Pelle Lööf ändra på . I 61:a minuten sköt han 2-3 med vänsterfoten i gaveln utan chans för målvakten och från och med nu till slutet ägde vi matchen.

Vi gjorde två byten i den 65:e minuten, Micke Skjärvold och Kalle Andersson kom in på planen med nya friska krafter och helt plötsligt vaknade alla till och tog löpningar, krigade, vann andra bollar och spelade ett bra passningsspel. Nu var Rotebro klart skärrade. I den 75:e minuten nickade Pelle över ribban från nära håll, nästan svårare att nicka över än i mål (Pelles egna ord :-)

I 78:e hade Jesper ett stenhårt skott i ribban men kvitteringen kom i den 79:e när Joel nickade in 3-3.

Nu fortsatte vi att trumma på och alla väntade på ledningsmålet men tyvärr uteblev det den här gången. Slutresultat 3-3.

Det kändes nästan som en vinst trots oavgjort men att få med sig en poäng efter 1-3 efter 60  minuter ger verkligen råg i ryggen inför fortsättningen.

Startelvan:

Niklas Larsson - Kalle Dahlberg, Niklas Lindh, Christoffer Eriksson, Johan Danhard- Johan Brolin, Tomas Sundberg, Jesper Karlsson, Fredrik Rahm- Joel Stillmark, Pelle Lööf

Avbytare:Erik Hellström, Mikael Skjärvold, Tobias Björk, Kalle Andersson, Fredrik Sundfors och Joakim Svensk.

Fakta:

Byten:

65:e minuten: Mikael Skjärvold och Kalle Andersson in, Tomas Sundberg och Fredrik Rahm ut.

77:e minuten: Jocke Svensk in, Johan Brolin ut.

Hörnor: ABK 4, Rotebro 4.

Skribent: Härje Lindgren