Magnus Lampert slutar som Klubbchef

01 APR 2021 10:00
Magnus Lampert slutar sin anställning i rollen som klubbchef och går vidare till nya spännande uppdrag.
  • Skapad: 01 APR 2021 10:00

Magnus har kombinerat tjänsten som klubbchef på HuFF med en tjänst som Sportchef på Bangolfförbundet. Han har nu fått utökad tjänst på Bangolfförbundet och därmed tackat ja till den. Magnus har gjort ett fantastiskt arbete och starkt bidragit till lagets framgångar och hela tiden varit den som drivit föreningens kansli.

- Vi tackar Magnus och önskar honom lycka till i sin nya roll. Vi har honom kvar hos oss i några veckor och vi tittar på en bra lösning för hur föreningens organisation ska se ut för att fortsätta utveckla verksamheten, säger ordförande Michael Roos.

Magnus har under sina 1,5 år kombinerat tjänsten på HuFF med en tjänst på Svenska Bangolfförbundet.

- Det är såklart ett tufft beslut att fatta, men det har också varit tufft att kombinera dessa två krävande tjänster där båda kräver kvälls- och helgarbete. Det är ofta det krockar och det är svårt att få ihop livspusslet. Hade HuFF kunnat erbjuda mig en 100%-tjänst hade det förmodligen sett annorlunda ut, säger Magnus Lampert.

Magnus kommer nu att ta över rollen som bland annat förbundskapten i den snabbt växande sporten MOS, i folkmun kallad Äventyrsgolf.

- Sverige är en av världens bästa nationer i Bangolf. Utöver rollen som förbundskapten ska jag arbeta med att få sporten att växa, ansvara för hela landslagsverksamheten samt att jag ska få möjligheten att samarbeta med RF och andra stora organisationer. Jag har landat i beslutet och jag önskar HuFF all lycka till under kommande säsonger, säger Magnus.

Skribent: Hudiksvalls FF

Tel: 0738341977