Hoppa till sidans innehåll

1-1 i seriefinalen mot Skellefteå FF

19 JUN 2017 13:25
En tidig seriefinal upp i norr skulle spelas av mot ett Skellefteå FF med god form. Efter en av säsongens bättre halvlekar och det motsatta så slutade det med kryss, 1-1 och fighten i toppen är än mer spännande.
  • Skapad: 19 JUN 2017 13:25

Uppe på Norrvalla IP så blåste domare Alexander Milovanovic igång matchen och vi tog kommandot direkt. Skellefteå ville styra och föra matchen men det var vi som höll i bollen och skapade ett fåtal bra lägen som kunde ha resulterat i mål. Samtidigt som vi i defensiven ligger bra och ger inget utrymme för Skellefteå att komma igenom eller kontra på oss då vi är oorganiserade. 

0-1 skulle också komma då Cihan blir fälld av deras målvakt i ett känsligt läge och denne får även sitt andra gula kort redan i den 30:e minuten, vilket innebar straffspark till oss. Haris Camo är kylig och sätter den enkelt. 

Andra halvlek var raka motsatsen till den första, istället för att döda matchen och fortsätta föra den så bjuds Skellefteå in i den mer och tar helt över Vi lyckas inte hålla i bollen när vi väl får den och tillslut så kommer det också för dem, en straffsituation som domare Milovanovic blåser på. 1-1 i 84:e minuten. Vilket också blir slutresultatet. 

Nu blickar vi framåt mot Härnösand på torsdag, då de gästar oss på Sparbanken Arena kl 19.00 och avslutar vår Sommarakademivecka. Detta vill ni inte missa då SkillTwins kommer under dagen och skillar för oss och ungdomarna under SkillDay.

Startelva:
Larsson - 
Wallin, Ericson, Roos - 
Dahlström, Camo, Hedlund, Karlsson (45) -
Lindberg, King, Sener (72)

Avb: Andersson, Sundberg (45), Brolin (72), Nilsson, Hultin-Svensk


E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info