Hoppa till sidans innehåll

3-1 mot Morön BK på hemmamattan

14 MAJ 2017 20:06
I den andra hemmamatchen för säsongen så stod Morön BK från Skellefteå på motståndarsidan.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43


Foto: Peter Scott

Första halvlek börjar bra i och med att vi kopplar greppet direkt och håller bollen bra samtidigt som vi skapar farliga målchanser men lyckas inte riktigt sätta dit dem. Christoffer Lindberg hade vi full effektivitet troligen varit femmålsskytt.

   Precis innan halvtidpaus får Jonas Karlsson bollen på högerkanten och slår ett perfekt inlägg som Cihan Sener möter snyggt med pannan och 1-0 kändes psykologiskt skönt inför vilan. 

Efter paus flyttar Morön fram för en kvittering och ytorna bakåt blir större, vilket gör att kvartetten längst fram hade mycket att springa på och visst skulle även tvåan komma så småningorm, trots en del missade chanser, denna gång så bombade Christoffer Lindberg in 2-0 från nära håll. Morön vek sig dock inte ner och lyckades reducera med 10 minuter kvar genom Andreas Marklund och tröck på i slutet för mer. Men instället kunde Niclas Larsson utspark på stopptid nå Cihan Sener som förvaltade sitt friläge perfekt och rullade in 3-1. Andra gången i historien dessa två samspelar på utomordentligt sätt, Härnösand hemma 2015 var den första. 

Larsson
Karlsson - Wallin - Ericson (45) - Persson
Dahlström - Eliasson
Lindberg - Sener - King (88)
Brolin (77)

Avb: R. Andersson, Sundberg, Backström, Åkerlund (77), Nilsson, Hedlund (88), Roos (45)


E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info