Hoppa till sidans innehåll

SkillDay med SkillTwins 22 juni

03 MAJ 2017 13:38
Supertvillingarna SkillTwins kommer på besök till Glada Hudik 22 juni. HuFF vill att barn och unga i Hudiksvall ska få chans att utmana och lära av dem på samma sätt som fotbollsstjärnor som Xavi, Özil, Rakitic m.fl. gjort. Missa inte!
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Vecka 25, 22 juni arrangerar HuFF & SkillTwins SkillDay kl. 13-17.

För tjejer och killar (födda 00-09) som gillar fotbollsskills (teknik, tunnlar, trix, finter, dribblingar)

HuFF Sommarakademi för pojkar och flickor födda 02, 03, 04, 05, 06 och 07 pågår 19-22 juni och avslutas med SkillDay VIP tillsammans med SkillTwins. De barn/unga som går hela Sommarakademin får alltså mer tid med SkillTwins, även kl.10-12 plus lunch. (se separat anmälan om ditt barn vill gå hela Sommarakademin 19-22 juni). Har du redan anmält ditt barn till Sommarakademin behöver du alltså inte anmäla dig här också.

MEN för att fler barn ska få chansen att träffa, utmana och lära av SkillTwins finns även denna möjlighet att anmäla sig till SkillDay utan att gå hela sommarakademin. SkillDay är öppet för fler åldrar än hela Sommarakademin. Födda 00-09 har chans att vara med - men det är först till kvarn eftersom antalet platser är begränsade och i första hand går till de som är med i Sommarakademin.

SkillTwins besök till Hudiksvall blir som julafton (mitt i sommaren) för barn och unga som älskar fotboll. Tvillingarna ska på världsturné i sommar och de har redan innan det 2,1 miljoner prenumeranter på Youtube. Nu får barn och unga i Hudiksvall själva utmana av lära av supertvillingarna som är vana att göra tunnel på fotbollsstjärnor som Xavi, Özil, Herrera, Jordi Alba, Rakitic med flera. De har även fått tummen upp av Neymar och applåder av Pep Guardiola.

Syftet:
- Via SkillTwins otroliga teknik och skicklighet med boll, inspireras, se och lära teknik på ett kul sätt och få uppleva världsklass på nära håll.
- Inse vad brinnande intresse och glädje för något (och mycket träning) kan ge för färdigheter
- Ge barnen en upplevelse och ett minne för livet, de får själva göra samma sak som fotbollsstjärnorna gör med SkillTwins på Youtube. Utmana SkillTwins i s.k. "Pannafotboll" på mindre yta där man spelar med små mål och kan slå ut motståndarna genom att göra tunnel.

Tid: Torsdag 22 juni kl. 13.00-17.00 ca (Det är sedan även uppvisning av SkillTwins kl. 19.00 inför HuFF-matchen 19.30)

Plats: Sparbanken Arena Konstgräset i Hudiksvall

Ingår: Fotbollströja (HuFF/SkillTwins Adidas-tröja). Fika. Dessutom får de ta selfie med SkillTwins och får ett signerat idolkort med SkillTwins.

Pris: 350 kr. (Är barnet Young Vision kund på Hälsinglands Sparbank är priset 250 kr)

BETALNING:
Beloppet betalas senast 9 juni till HuFF på bankgiro 440-4844. Ange spelarens namn och grupp (ex. Jacob Johansson P04).

Vi har ett max antal vi kan erbjuda plats, först till kvarn gäller…

Ditt barn ska själv ta med: Mobiltelefon (om vill ta selfie), egen fotboll, vattenflaska, fotbollsskor, benskydd och lämplig klädsel för dagens väder. (sol, vind, regn?).

Ansvarig:Tränare Henrik Åhnstrand, 070-2977815

Frågor till: HuFF kansli 0650-15335, Olle Mörk

Anmälan sker här senast 31 maj (men anmäl asap. eftersom det är viktigt för att hinna med tröjor etc.)

I all vår verksamhet gäller följande:
”Barn och ungdomar uppskattar och har behov av en positiv idrottsmiljö där de kan känna sig trygga. En miljö där de inte känner rädsla för att få kritik eller blir negativt bedömda för sina prestationer. Det handlar lika mycket om tränarens förhållningssätt som lagkamraternas.
Inget barn eller ungdom ska behöva bli diskriminerad på grund av prestationsnivå. Alla ska behandlas lika oavsett mognad. I en positiv idrottsmiljö tas hänsyn till barnets och ungdomarnas mognad och behov, till exempel känslan av trygghet. I den miljön får barnen och ungdomarna också möjlighet att utvecklas både idrottsligt och socialt”

SkillTwins logo


E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info