Hoppa till sidans innehåll

Cihan avgjorde mot Valbo FF, 1-0

02 MAJ 2015 16:57
Vi stutsade tillbaka direkt och vann länsderbyt mot Valbo FF med 1-0 (0-0).
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Det vi spelade kan inte beskrivas som fotboll då planen var så dålig att varje passning efter marken studsade upp till en höjdboll. Likadant för bägge lagen givetvis men man undrar var gränsen för spelbar plan går. Matchen blev därefter. Mycket kamp och inget organiserat spel.

Svårt att säga vilket lag som var bäst i första, vi är dock närmast mål då Brolla nickar i ribban och Mathias nickar returen över det öppna målet.

I andra börjar vi mycket starkare än Valbo och driver upp tempot. Vi tar lite fler, längre och snabbare löpningar och river hål i Valbos lag.

Chrille lurar sin försvarare går på insida och får ett fint läge men målvakten gör en bra räddning på avslutet.

Sedan gör vi ett fint mål då Lucas håller i bollen och Petter drar iväg i djupled, han får bollen utanför straffområdet och måttar ett perfekt inlägg. I boxen har Cihan positionerat sig perfekt. Istället för att dra på direkt som han gjorde på ett inspel lite tidigare så tog han nu kallt emot bollen, väntade ner keepern och lyfte in bollen över honom.

Minuten senare sårar vi återigen Valbo och efter fint spel så blir Brolin fri men deras mv gör en jätteparad på skottet. Slutet av matchen blir som det ofta blir, Valbo lyfter långt och vi nickar bort. De skapar många hörnor men Niclas är fantastisk i luftspelet och plockar ner alla bollar som kommer.

Vi packar ner tre poäng och åker hemåt på en lagom resa för en gång skull.

Start: Niclas, Chippen, Lindh, Ludde, Chrille, Brolin, Petter, Mathias, Cihan, Lucas, Roos.

Ersättare: Ante (85), Siksten (85), Putte, Pelle (65), Tim, Stridh, Bengtsson.

Skribent: Henrik
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info