Hoppa till sidans innehåll

Delad pott på Boden Arena

13 AUG 2017 15:45
En av säsongens svåraste bortamatcher stundade under lördagseftermiddagen uppe i Boden. Resultatet skrev till 2-2, men med känslan av att de tre poängen borde ha följt med hem i bussen.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Precis likt tidigare år så är matchen uppe i Boden en av seriens tuffaste matcher, då BBK ständigt är väldigt starka på sin magnifika arena. 

Dagen innan match fick Kion King lämna återbud pga förkylning så vi skulle få klara oss utan vår formstarka spets. Vi börjar matchen klockrent med högt tempo och större delen av spelet är enbart på Bodens planhalva, bortsett från några långbollar som hittar in bakom vår backlinje men kontrollerat tas hand om både av Niclas Larsson och mittbackarna. 
  Vårt ledningsmål skulle också komma, då Cristoffer Ericson hittar Ante Persson i den 29:e minuten på vänsterkanten som spelar in bollen till Pelle Lööf som inte gör något misstag och 0-1 var ett faktum. Den första halvleken blir till en av de bättre vi gjort under säsongen då vi fortsätter styra spelet och skapar fler chanser, men dessvärre bara 6 minuter efter det förlösande ledningsmålet så blir det en tilltrasslad situation i vårt straffområde och BBK's Elias Öhman får bomba in 1-1 från nära håll. 

Andra halvlek liknar den första till viss del men BBK bjuds in en del men efter att Daniel Eliasson hittat inbytte Cihan Sener och dennes retur från avslutsförsöket styrs in i eget mål av en Bodenförsvarare så känns det som att vi ska kunna kontrollera kvarten som då återstår. 
   BBK trycker på med allt de har och får efter ett långt inkasst en andra-bolls-situation som Leon Taylor på volley trycker in i den 85:e minuten. 

Lång hemresa efter en väl genomförd match, och ett tråkigt poängtapp. Nu väntar Täfteå hemma på Sparbanken Arena söndag den 20:e augusti.

Larsson - 
Dahlström, Wallin, Ericson, Persson -
Åkerlund, Camo -
Lindberg (65), Lööf (82), Eliasson -
Brolin (65) -

Avb: Andersson, Sundberg (82), Karlsson, Sener (65), Backström, Hedlund, Beyan (65)

Se målen från matchen HÄR!


E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info