Hoppa till sidans innehåll

Fiktiv premiär imorgon

03 APR 2020 17:41
Imorgon var tanken att premiären av Division 2 Norra Svealand skulle ha spelats. Vi skulle ha ställts mot Fanna BK hemma på Sparbanken Arena klockan 14:00. Vi har nu bestämt oss för att göra ett spektakel av premiären ändå.
  • Uppdaterad: 03 APR 2020 17:41

På grund av coronavirusets spridning har säsongen halverats och kommer att spelas senare under året med endast enkelmöten. Således är vår hemmapremiär, som skulle ha spelats under morgondagen, inställd.

Det är ingen hemlighet att vi, liksom andra idrottsklubbar, inte mår bra ekonomiskt av denna situation, något vi berättade om igår. Vi kommer därför att försöka göra det vi kan för att få in pengar till föreningen.
   En grej i detta är att vi fiktivt kommer att "spela" de hemmamatcher som var schemalagda innan serien sköts upp. Detta för att vi tror att det finns de som vill bidra till föreningens välmående och ändå swisha (eller föra över via bankgiro) de slantar ni hade gjort av med på Sparbanken Arena under dessa matcher. "Matcherna" kommer att kunna följas via vår Twitter och vi lovar att det kommer att bli extremt händelserika matcher.

Vi inleder alltså vår fiktiva halva av säsongen imorgon när Fanna BK kommer besök till twitterversionen av Sparbanken Arena. Matchen följs via vårt twitterkonto med start 14:00. Checka in redan innan matchstart för att få reda på startelvan och hur uppvärmningen sett ut. "Inträdet" till matchen är 30kr. Det går såklart bra att Swisha vilken summa ni vill, liten som stor.
   En fiktiv cafeteria kommer vara öppen och där kommer vi ha ett utbud som aldrig tidigare skådats. Under morgondagen kommer ni att hitta cafeteria-menyn på vår Twitter.

Glöm inte att ni när som helst kan bidra till vår förening genom att Swisha valfri summa till 123 378 58 96 eller sätta in en valfri summa till bankgiro 440-4844. Tack för att ni stöttar HuFF under kristider!

En sak till... Tvätta händerna så syns vi på Sparbanken Arena i höst.

Hudiksvalls FF Twitter

Skribent: Filip Styrman
E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info