Hoppa till sidans innehåll

Galan/After Work XXL flyttas fram

06 NOV 2018 16:51
"HuFF-galan"/After Work i XXL-format flyttas tyvärr fram! Det blir inget den 9 november men vi återkommer med nytt datum. Läs mer om varför vi flyttar.
  • Uppdaterad: 06 NOV 2018 16:51

“HuFF-galan"/After Work XXL 9 november flyttas fram!

Ibland är det både stolpe och ribba ut i fotboll och ibland påverkar det även andra planer. Fotboll påverkar våra liv helt enkelt😊. Oftast till det goda, vilket vi blev påminda om då så många barn kom och spelade spontanfotboll med HuFF under ett delvis regnigt höstlov.

Det finns flera orsaker till att vi väljer att flytta fram vår After Work i XXL-format men här är de främsta:

1) Vi hade trott och hoppats på serieseger och länge såg det bra ut. Det slutade i ett kval till div. 1 som vi just nu leder. Men tyvärr lades den andra kvalmatchen en tidig tid på bortaplan den 10 nov och vi lyckades inte ändra tiden. Detta innebär att spelare och ledare i HuFF inte kan den 9 nov och det känns inte rätt att köra en ”HuFF-gala” utan dem…

2) Även AIK såg tidigt ut att bli klara för SM-guld och den hemlige gästen Sebastian Larsson skulle då dyka upp den 9 nov. Men även för AIK blev det både stolpe och ribba ut (mer än så). Det innebär att inte heller vår hemlige gäst kan den 9 nov.

Vi vill såklart göra ett så bra event som möjligt där så många som möjligt kan vara med.

Utan HuFF-spelare/ledare och utan hemlig gäst tycker vi att det känns bättre att flytta fram detta event till ett nytt datum där allt faller på plats och vi kan förena nytta med stort nöje tillsammans med dig!

Vi jobbar hårt för att få till det med alla involverade, Pär Johansson, Johanna Frändén, Lasse Richt m fl. samt lokal.

Vi hade hoppas kunna presentera ett nytt klart datum (därför har informationen om framflytten dröjt någon dag extra) MEN i skrivande stund kan vi bara berätta att vi jobbar med följande tänkbara datum; 8:e februari, 9:e februari eller 16:e februari.

Vi hoppas på din förståelse och nu hoppas vi att turen vänder så att det både blir vinst i kval, division 1 spel 2019 och att vi får till detta event på ett bra sätt med alla involverade i början av 2019. Kanske har vi då något extra att fira tillsammans...

Tack för ditt stöd, vi återkommer så snart som möjligt med mer information om nytt datum.

Bokad biljett gäller, men om du inte kan det nya datumet kontaktar du This is a mailto link
så löser vi det på bästa sätt med att få pengarna tillbaka.

HuFF & Aktivitetsfabriken


E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info