Hoppa till sidans innehåll

Inför match: Anundsjö-HuFF

24 SEP 2016 09:35
Fyra matcher kvar att spela i serien. Vi vet att det blir minst kvalspel, men hoppet om seriesegern och direkt uppflyttning lever än. Fortfarande skiljer bara TVÅ poäng till Sandviken.
  • Skapad: 24 SEP 2016 09:35

Idag väntar Anundsjö på bortaplan, ett Anundsjö som placerar sig näst sist efter 22 spelade matcher. Men det är ett Anundsjö som kommer från en seger mot svåra Boden med 3-0. Laget från Ö-Vik kommer att göra allt för att plocka poäng i de sista avgörande matcherna för att klara sig från nedflyttning. 

HuFF då? Jo, segersviten fortsätter och man tog senast en komfortabel 4-0 seger hemma mot Ånge. Nu gäller det att ha fokus i varje match för att ha chansen att gå förbi Sandviken i toppen. Tränare Janne Westin berättar hur laget har laddat i veckan.
- Vi har fokuserat på helheten framförallt. Både försvarsspel och anfallsspel. Alla känns riktigt laddade!

Senast lagen möttes, hemma på Sparbanken Arena, tog HuFF en enkel seger där slutresultatet skrevs till 4-0. Om det blir lika enkelt idag återstår att se, men ett Anundsjö som krigar för att undvika nedflyttning och som vann över Boden senast kommer nog bjuda upp till en riktigt spännande match. 
- Det blir viktigt att alla verkligen bidrar till en ruskigt bra prestation och gör varandra bra. Alla måste hjälpa till idag, säger Westin.

Om ni vill följa matchen så gör ni det bäst via Anundsjös twitter, @anundsjoif eller via Everysport: http://www.everysport.com/sport/fotboll/division-2-herr/norrland/event/2016-09-24/anundsjoe-if-hudiksvalls-foerenade-ff/198329329

Anundsjö-HuFF
Lördag 24/9 14:00
Olympia

Skribent: Mathias Berglund
E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info