Hoppa till sidans innehåll
Foto: Peter Scott

Inför match: HuFF-Härnösands FF

20 JUN 2017 21:19
Dags för den sista hemmamatchen innan uppehållet när Härnösand kommer till Hudiksvall för match nummer 13 vilket betyder att alla lag har mött varandra en gång efter kommande omgång.
  • Skapad: 20 JUN 2017 21:19

Härnösand placerar sig sexa med 17 poäng på kontot. Man har visat vid ett flertal tillfällen att man är stark på bortaplan vilket också statistiken visar då man tagit nio poäng på bortaplan och åtta på hemmaplan. Dessutom är man det lag som gjort näst mest mål på bortaplan, 16 av sina 26 mål. Vi minns ju också vilka som bröt HuFFs fina vinsstreak på hemmaplan förra året. Innan Härnösand gästade Glysis under förra säsongen hade HuFF inte förlorat en seriematch på Glysis på över två år. Laget kommer senast från en 1-0-seger hemma mot Östersund. Någon att hålla extra koll på är Viacheslav Koidan som ligger tvåa i skytteligan med tio mål.
- Härnösand är ett ytterst kompetent lag som kommer hit med många duktiga importer. De spelar väldigt aggressivt över hela banan, säger tränare Henrik Åhnstrand.

HuFF ligger i dagsläget delad etta med Skellefteå då senaste matchen som spelades mellan de båda slutade 1-1 efter en varsin straff. HuFF gjorde en riktigt bra första halvlek där uppe men en betydligt sämre andra där man lät Skellefteå hålla i bollen och komma närmare och närmare mål vilket också resulterade i en kvittering i slutet. 
- Vi behöver vara presståliga och inte ha för många enkla bolltapp. Sedan måste vi stå upp i den fysiska kampen, berättar Åhnstrand.

HuFF-Härnösand
Torsdag 22 juni 19.30

Hoppas DU är på plats!

PS! Kända "SkillTwins" kommer att vara på plats för att showa innan matchstart, missa inte det!

Skribent: Mathias Berglund
E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info