Hoppa till sidans innehåll

Karlberg gästar Sparbanken Arena på söndag

05 JUL 2019 15:09
På söndag spelas den sista omgången innan Division2 NS tar sommaruppehåll.
För motståndet står Karlbergs BK.
  • Uppdaterad: 05 JUL 2019 15:09

Den 7 juli klockan 16:00 går avsparken till vårsäsongens sista match. På motståndarnas planhalva står Karlbergs BK. Ett lag vi redan mött denna säsong, i premiären, då de vann med 2-0. Efter segern mot oss i premiären radade de upp segrar och hann komma upp i tio raka segrar innan formsvackan nådde dem och efter det har de endast vunnit en match, förlorat två och spelat oavgjort en gång.

Karlberg, som parkerar på en andraplats i serien efter Täby FK, kommer från en 4-0-vinst mot FC Gute i den senaste omgången och siktar garanterat på att avsluta vårsäsongen snyggt på Sparbanken Arena, en arena de är välbekanta med efter två kvalmöten med HuFF under de senaste tre åren. Av de två kvalmötena har lagen vunnit en varsin match, utan att sedan lyckats nå Division 1.

Vi kommer från två raka förluster (Täby hemma följt av GUSK borta) och vi siktar också på att studsa tillbaka upp på vinnarspåret innan sommarledigheten kommer. För att lyckas ta poäng mot Karlberg måste vi sannolikt hålla koll på Pashang Abdulla som öst in mål den här säsongen och leder således seriens skytteliga med 15 mål på 13 matcher.

Vi ses på Glysis Sparbanken Arena på söndag klockan 16:00!


E-post: Adressen Gömd








 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info