Hoppa till sidans innehåll

Klubbchef klar för HuFF

10 OKT 2019 18:50
Vi välkomnar Magnus Lampert som klubbchef för HuFF på 50%.
  • Uppdaterad: 10 OKT 2019 18:50

Magnus är utbildad mental idrottspedagog och har under flera år varit förbundskapten för Svenska Bilsportslandslaget. Idag är han egen företagare vilket han kommer att kombinera med denna tjänst.

Rollen som klubbchef innefattar flera olika delar där fokuset kommer att ligga på struktur och utveckling mot uppsatta mål, både organisatoriskt men även mot prestation och resultat. Bland annat kommer Magnus att arbeta med de olika kommittéerna för att utveckla dem än mer och öka intäkterna samt identifiera rätt spelare för HuFF. Dessutom blir han ansvarig för HuFF-akademin, OilQuick Cup och andra projekt. Utöver detta innebär rollen vardagliga sysslor och bli HuFF's ansikte utåt.

- Jag tycker att det är enormt spännande att få bygga något ”nytt” och utveckla både organisationen och spelarna. Att vara spindeln i nätet är något jag har erfarenhet av och tror att rollen kommer att passa mig bra. Jag har lång erfarenhet som både spelare och ledare och tror den erfarenheten gynnar oss som team. Jag ser även en möjlighet att utveckla mig själv som ledare och chef, säger Magnus.

- Viktigast blir att titta på de mål som är uppsatta och hitta arbetssätt för att nå dem. HuFF tar ett ganska stort krafttag i och med denna rekrytering och många saker måste förbättras för att vi ska nå målen. Närodlat är något som HuFF står för och jag tror därför att vi behöver vårda samarbetet med föreningarna och samtidigt hitta en utvecklingsmiljö för unga lovande spelare, så att vi både kan producera och leverera spelare på rätt nivå i framtiden. Sedan är såklart ekonomin en viktig del i denna satsning och därför blir det viktigt att se över den för att kunna etablera oss i seriesystemet, berättar han vidare.

- Jättekul att vi kan välkomna Magnus Lampert in i HuFF familjen. Vi måste utveckla vår förening och med Magnus hjälp tror jag vi kommer att lyckas med det vi önskar. Magnus har en gedigen bakgrund med olika roller inom idrotten och har en bra känsla för Hudiksvall och fotbollen. Vi tror Magnus kommer att bidra inom väldigt många av de områden vi vill arbeta, säger HuFF:s ordförande Nicklas Larsson.

Varmt välkommen till HuFF säger vi till Magnus Lampert!

Skribent: Hudiksvalls FF
E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info