Hoppa till sidans innehåll

Mod, passion och lite tur + en AW i XXL-format 9 nov!

19 OKT 2018 09:10
Mod, passion och lite tur? Nu hämtar vi inspiration från Johanna Frändén - på lördag gäller det - sista avgörande matchen i seriespelet! Läs även om AW XXL 9 nov!
  • Uppdaterad: 19 OKT 2018 09:10

Med mod och passion från Johanna och lite tur från dig och övriga i publiken tar vi oss an den sista avgörande seriematchen på lördag!

Det går upp och det går ner. Det är små marginaler i fotboll. Men med mod, passion och lite tur kommer man långt. Nu hämtar vi lite inspiration från Johanna Frändén inför den avgörande sista hemmamatchen lördag 20 oktober. Hon kommer på HuFF After Work XXL 9 november men redan nu kan du läsa om och lyssna på Johanna. Sedan är du välkommen att hålla dina tummar på Sparbanken Arena på lördag!

Då du läst om och lyssnat på Johannas sommarprat kommer du att vilja köpa ännu fler biljetter till HuFF After Work i XXL-format 9 november. Missa inte chansen att se och lyssna på Johanna m fl. i Hudiksvall, boka här!

 

Om hur Johanna Frändén använde mod, kreativitet och passion för att vinna drömjobbet...

Sportjournalist Johanna Frändén avslöjade tidigare i Sommar i P1 att hon ljög för att få drömjobbet i Barcelona. Redaktionschefen på Aftonbladet undrade om hon pratade spanska och kunde göra intervjuer med spelarna i FC Barcelona. Frändén svarade ja, fick jobbet men berättar i Sommar i P1 om det hon kallar en livsavgörande lögn(Vi kallar det mod och passion...) - Jag lämnade redaktionen för att åka hem och packa, men stannade till på bokhandeln på vägen och köpte ett spanskt ficklexikon. Jag slog lite i det på måfå på tunnelbanan hem. Jag kände inte igen ett enda ord.

Väl på plats i Spanien spelade hon noga in alla intervjuer hon gjorde och skickade de sen till en kompis som översatte och utifrån det kunde hon skriva sina artiklar. I sitt Sommarprogram berättar hon också om det märkliga med att bevaka Zlatan Ibrahimovic utan att få intervjua honom under ett helt år. Ibrahimovic bojkottade under en längre tid Aftonbladet efter en publicering han inte tyckt om.- Jag ägnade ett år åt att ställa mig bredvid journalister som han faktiskt pratade med och när jag lärt känna mina spanska kolleger bad jag dem fråga i mitt ställe, berättar Frändén i Sommar i P1. Zlatan kunde sucka och blänga lite surt innan han svarade, inte på mig vi utbytte inte ett ögonkast under hela året, men han förstod ju varifrån frågan kom. Dessutom pratar hon om vad herrarna kan lära sig av damfotbollen.

Om Johanna Frändén 

Fotbollsexpert på Aftonbladet och Sveriges Television. Har bevakat Zlatan Ibrahimovic i Paris, och har bott i Barcelona och Rom. Har förutom fotbollsbevakningen gjort nyhetsprogram på spanska för UR. Du har sett henne i många sammanhang, t ex. i sändningar av tre fotbolls-VM och två EM. 2012 vann hon SvenskaFans.com:s utmärkelse Guldskölden som Sveriges bästa sporttwittrare. I maj 2013 vann Frändén Frilanspriset. 2014 utsågs hon till Årets sportjournalist av Sportjournalisternas klubb Stockholm.

Lyssna på Johannas sommarprat här: https://podtail.com/sv/podcast/sommar-vinter-i-p1/johanna-franden/

Men självklart ska du helst se och lyssna på henne i Hudiksvall den 9 nov, boka biljett här! Hon kommer tillsammans med Lasse Richt (landslagschef för herrlandslaget i över 15 år, även under Zlatan-åren) samtala med vår egen "Skavlan", Pär Johansson, om just mod och passion. Förena nytta med nöje du också!

Men först ska vi praktisera mod och passion (och ha lite tur) på lördag 20 oktober, välkommen dit du också. Klockan 14.00 på Sparbanken Arena.


E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info