Hoppa till sidans innehåll

SKILLKVÄLL FÖR TRÄNARE/UNGDOMSLEDARE

09 MAJ 2018 09:16
  • Uppdaterad: 29 MAJ 2018 10:14

HuFF BJUDER PÅ (KOSTNADSFRI) "SKILLKVÄLL" FÖR TRÄNARE/UNGDOMSLEDARE

Med fokus på skott- & tillslagsteknik! "Lär ditt lag att skjuta som proffsen i landslag, Premier League och La Liga".

Vecka 25, måndag 18 juni klockan 17:30-21:30 bjuder HuFF in dig som seniortränare och ungdomsledare i vårt upptagningsområde på en unik chans att lära dig skott- och tillslagsteknik! Detta sker i samband med att vi anlitat Eija Feodoroff och hennes tillslagscoacher till vår sommarakademi och SkillDay för barn och ungdomar samma vecka (se separat anmälan för barn). Först till kvarn gäller, ca 40 platser finns.

Vi ser att många tränare/ungdomsledare behöver hjälp att hjälpa sina spelare att utveckla skott- och tillslagstekniken. Därför tar vi hit de bästa - samma tillslagscoacher som proffs i både dam- och herrlandslag samt proffs i Premier League och La Liga använder!


Syftet:

- I linje med HuFF vision att segra genom att dela (med oss) och satsa på närodlat samarbete och utbildning vill vi bjuda tränare och ungdomsledare på denna möjlighet.
- Via de externa tillslagscoacherna ska ni som ledare inspireras, se och lära skott - och tillslagsteknik (i teori och praktik) på ett kul sätt och verkligen få med er en ny spetskunskap att ta med er till era respektive lag för att få ett bättre skott och tillslag ute hos varje spelare/talang/barn.
- En viktig del i Eijas arbete inkluderar även mentalt stöd för att barnen ska lära sig att tro på sig själva och det de lär sig.


Tid: Måndag 18 juni klockan 17.30-21.30

Plats: Sparbanken Arena Konstgräset i Hudiksvall (teori sker inomhus en viss tid)


Pris: 0 kr - HuFF bjuder!


Vi har ett max antal på ca 40 platser, först till kvarn gäller och vi förbehåller oss rätten att prioritera ledare inom HuFF-samarbetet även om vi har detta öppet för alla föreningar.

 

Frågor till: HuFF kansli 0650-15335, Olle Mörk eller Peter Åhs, 070-551 07 36

Anmälan här senast 31 maj (men anmäl asap. eftersom det är först till kvarn.)

 

Skribent: Peter Åhs
E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info